Zoek

Summa introduceert de Bevel Cut Tool in hun vlakbed snijplotter serie

Summa introduceert de Bevel Cut Tool in hun vlakbed snijplotter serie

Summa heeft haar arsenaal aan tools voor hun F Series uitgebreid met een innovatieve Bevel Cut Tool. Hiermee komt het totaal aantal compatibele tools op een indrukwekkende 15! 

Wat is een Bevel Cut Tool? 

Kort gezegd is een Bevel Cut Tool een tool dat een snede kan maken die een andere hoek dan 90 graden ten opzichte van het snijoppervlak heeft.

De Summa Bevel Cut Tool heeft een statisch mes dat op een precieze hoek van 45 graden is ingesteld. In tegenstelling tot een V-cut tool heeft de Bevel Cut Tool een stijver mes, wat de stabiliteit bij het snijden van harde of taaie materialen verhoogt. Naast het stijvere mes kan het gereedschap ook rondingen snijden. Dit alles resulteert in een preciezere V-cut.

De tool maakt gebruik van een braamvrij type mes, wat zorgt voor een gladde en gepolijste rand op het gesneden materiaal. 

Wat zijn de mogelijke toepassingen?

De Bevel Cut Tool is veelzijdig voor verschillende materialen, maar zijn uitzonderlijke prestaties blinken uit in drie specifieke gebieden:

  1. Deco Vilt: Met zijn inherente stijfheid vraagt deco vilt om een mes dat stabiliteit garandeert. De Bevel Cut Tool komt daardoor naar voren als dé oplossing voor dit soort materiaal.
  2. Rubber: De Bevel Cut Tool, met zijn korte mesontwerp, levert onberispelijke resultaten bij het snijden van rubber.
  3. Massief karton: Bij het maken van high-end kartonnen dozen, blinkt de bevel cut tool uit in het creëren van vlekkeloze vouwlijnen, waardoor luxe verpakkingen een kwaliteitsuitstraling krijgen.

Meer weten? 

Summa’s nieuwe Bevel Cut Tool is de perfecte aanvulling op de al bestaande tools van de F Series en vult de bestaande V-cut tools naadloos aan. Om meer te weten te komen over de mogelijkheden, neem contact met ons op.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.