Zoek

Summa inspireert eindgebruikers met een reeks applicatie-webinars

Summa inspireert eindgebruikers met een reeks applicatie-webinars

 Heeft u een sign shop en besteedt u het snijwerk uit? Of heeft u een snijplotter en zoekt u een manier om een efficiënte workflow op te zetten? Door de regel laten we u snij-oplossingen zien op de jaarlijkse beurzen. We willen echter dat deze show doorgaat, zij het online deze keer. 

Summa werkt samen met print- en RIP-fabrikanten aan een reeks applicatie-webinars die u doorheen een volledige workflow loodsen. Gaande van printen naar snijden, naar de finale toepassing. Informatief en inspirerend zijn de sleutelwoorden hier. 

Summa-sprekers, evenals gastsprekers, zullen in detail uitleggen hoe een verscheidenheid aan materialen het beste kan worden verwerkt, hoe de Summa-snijplotters in een nieuwe of bestaande workflow kunnen worden geïntegreerd en hoe de Summa-snijplotters kunnen worden gekoppeld aan andere apparatuur in de productielijn. 

Aan het einde van elke sessie beschikt u over de nodige tools en kennis om een zo efficiënt mogelijke workflow op te zetten. U weet zo de besproken materialen met gemak en precisie te verwerken tot opvallende en innovatieve toepassingen. 

Summa start met twee webinars over zijn F Serie vlakbed-snijplotters. Binnenkort volgen nog meer webinars met specifieke toepassingen op de L Serie laser snijplotters. 

 Aankomende webinars 

 26 oktober: een sessie met het F1832-model, waarbij PVC en Dibond wordt verwerkt.

17 november: een sessie met het F3232-model, waarbij SEG-textiel wordt verwerkt. 

Elke webinar zal gericht zijn op verschillende veelgebruikte applicaties. Elk van de applicaties die tijdens de sessies worden verwerkt, zal worden gebruikt om een Concept Store te bouwen.
Na verloop van tijd zal deze Concept Store worden gevuld met interessante applicaties, waardoor u zich kan laten inspireren. 

leuk leesvoer

5 opportunities to enhance with a flatbed cutter 

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.