Zoek

Summa geeft non-stop demo’s op hun snijmachines tijdens Fespa 2022 in Berlijn

Summa geeft non-stop demo’s op hun snijmachines tijdens Fespa 2022 in Berlijn

Het mag terug! De beurzen floreren opnieuw en Summa laat deze gelegenheid uiteraard niet aan zich voorbijgaan. Op Fespa Berlijn van 31 mei tot 3 juni, bemant Summa dit jaar stand C48 in Hall 3.2, vol hoogwaardige Summa snij-apparatuur. 

Het enthousiaste Summa team neemt bezoekers mee in de wereld van efficiënte snij-workflows, vindingrijke en inspirerende snijtoepassingen en ingenieuze snijtechnieken. 

Op de volgende Summa snijmachines kunnen doorlopend demonstraties worden gevolgd: 

  • Snijplotter model S2TC160 + roll-up

Tangentieel snijden, dat toelaat materialen snel en uiterst accuraat te snijden, zelfs in de kleinste hoekjes. Ook dikke en harde materialen kunnen makkelijk gesneden worden met Summa’s ‘True Tangential’ snijtechnologie.

  • Snijplotter model S1D60 + Tray One

Betrouwbare middenklasse snijplotter die gecombineerd wordt met de Summa Tray One sheet feeder voor het effectief snijden van vellen en etiketten.

  • Vlakbed snijmachine F1612 + transportband extensie

Deze veelzijdige snijtafel brengt meer automatisering en efficiëntie in de snij-workflow in combinatie met de in-house GoProduce Flatbed Edition-software.

  • Vlakbed snijmachine F1832

Deze F1832 wordt samen met de Heavy Duty Roll Support (HDRS) getoond voor het eenvoudig verwerken en doorvoeren van zwaar bannermateriaal en/of textielrollen.

  • Laser snijmachine L1810 2de generatie 

Het verwerken van sportkleding en andere textielen gaat snel en accuraat met deze nieuwste laser snijmachine. De unieke Summa Vision-technologie zorgt voor een zeer efficiënt proces en de bijbehorende software GoProduce Laser edition brengt meer automatisering met de barcode workflow.

In de kijker!

Duurzame micro-factory opstelling op de Summa stand C48 in Hall 3.2 met de Summa L1810-2 laser cutter samen met Mimaki en Klieverik’s Vertex hybride transfer printkalender. Hierbij kan u getuige zijn van een real-life productie workflow van printen naar kalenderen naar snijden. Alles met ruime aandacht voor ecologie en duurzame verwerkingstechnieken.

Zorg dat je erbij bent en registreer gratis voor Fespa Berlijn 2022 via deze link!

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.