Zoek

Summa F Serie producten verbeterd voor meer efficiëntie en veiligheid

Summa F Serie producten verbeterd voor meer efficiëntie en veiligheid

De vlakbed-snijplotters zijn al jaren een van de meest veelzijdige producten in het productassortiment van Summa. Met de recente verbeteringen tilt Summa zijn standaard naar een hoger niveau als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en productiviteit.

Summa is trots u een ​​nieuw model vlakbed-snijplotter te kunnen presenteren, de F1432, die in december beschikbaar zal zijn. Deze snijplotter biedt de mogelijkheid om populaire 137 cm/54 “rolbreedtes efficiënter te verwerken. Bovendien geeft de grotere werklengte voldoende marge om gemakkelijk 3m/10ft lange jobs te snijden. Voor veel bedrijven vertegenwoordigt dit model de ideale tussenoplossing tussen de F1612 en F1832.

Een andere belangrijke update van de F Serie is de integratie van een nieuw veiligheidssysteem op alle modellen van de F Serie. Het systeem voldoet aan de wereldwijde gezondheids- en veiligheidseisen en is voorzien van meerdere sensoren die snel bewegingen in de buurt van de machine kunnen detecteren.

Bekijk de video

Voor het gemak van de gebruiker levert Summa nu de automatische diepteregeling (ADC) voor alle slots van de snijkop standaard mee met de vlakbed-snijplotter . De ADC-functie op de F Serie stelt automatisch de mesdiepte en de oriëntatie van het mes/gereedschap in. De punt van het mes/gereedschap wordt nauwkeurig gemeten en de neerwaartse positie van het gereedschap wordt ingesteld op het niveau van de vlakbed-snijplotter. Hierdoor wordt nauwkeurig snijden te allen tijde gegarandeerd.

Samen met de verbeteringen in de F Serie met betrekking tot hardware, is het de software waardoor de operator goed gebruik kan maken van de functies van de machine. Daarom blijft Summa zijn GoProduce software steeds verder ontwikkelen en presenteert nu GoProduce 2.0. Deze wordt standaard bij elke nieuwe F Serie meegeleverd en biedt verschillende nieuwe functionaliteiten. Ga voor meer informatie naar www.summa.com.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.