Zoek

Summa Barcode Workflow voor optimale automatisering en productiviteit

Summa Barcode Workflow voor optimale automatisering en productiviteit

In de wereld van de grafische industrie, waar digitalisering centraal staat, is het van cruciaal belang om processen zoveel mogelijk te automatiseren. Want alleen dan zullen bedrijven in staat zijn om gelijke tred te houden met de felle concurrentie.

Ook Summa streeft ernaar om haar productgamma te verbeteren en toekomstbestendig te maken door producten te ontwikkelen waarmee gebruikers hun productieprocessen verder kunnen automatiseren.  De Summa Barcode Workflow voor de F Serie vlakbed-snijplotters is een volgende stap naar optimale automatisering in de snij-workflow van haar klanten.

Minimale tussenkomst van de operator

Door het inlezen van de barcode, die samen met het ontwerp op het materiaal is gedrukt, identificeert en opent de F Serie vlakbed-snijplotter de bestanden en start hij het snijden automatisch. Dit proces zal zich herhalen totdat alle snij-opdrachten zijn verwerkt. Zo kan er makkelijk een volledige rol materiaal worden gesneden zonder enige tussenkomst van de gebruiker.

Dit automatisch proces zorgt ervoor dat de operator tijd kan vrij maken om zich op andere opdrachten te concentreren. Bovendien zullen menselijke fouten tot een minimum worden beperkt. Verder zorgt de Barcode Workflow ervoor dat de productiviteit van de machine aanzienlijk zal stijgen en dat de kwaliteit van het gesneden product onberispelijk zal zijn.

Summa GoProduce software – Pro Pack

Voor de GoProduce software voor de F Serie vlakbed-snijplotters, biedt Summa een uitbreiding aan met een Pro Pack. Deze uitbreiding  omvat een ingenieus ingebouwd camerasysteem opdat de gebruiker de Barcode Workflow op de F Serie kan gebruiken.

Naast de ingebouwde camera, kan ook de handscanner worden gebruikt om de barcode te lezen. De handscanner zal echter alleen het bestand openen. Tussenkomst van de gebruiker is nog steeds nodig om de opdracht te verwerken. Voor deze functionaliteit is geen Pro Pack nodig.

Software compatibiliteit

Dankzij de nauwe samenwerking van Summa met verschillende industrie-gekende RIP software leveranciers, kan de barcode op vele types materialen worden gedrukt, gaande van rolmateriaal tot bladmateriaal. Hierdoor is de Summa Barcode Workflow met vele RIP software compatibel waardoor de mogelijkheden van de F Serie gebruiker verder uitgebreid worden.

Bekijk de Summa Barcode Workflow video hier

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.