Zoek

Summa Barcode Workflow voor hogere efficiëntie en optimale automatisering

Summa Barcode Workflow voor hogere efficiëntie en optimale automatisering

Vandaag de dag is een optimaal gebruik van mens en middelen belangrijker dan ooit. Het is dan ook niet vanzelfsprekend dat een bedrijf een operator kan inzetten die voortdurend bij de snijmachine is en opdrachten kan afhandelen. Als gevolg daarvan staat de machine vaker stil en wordt de snijcapaciteit niet ten volle benut. De snijworkflow automatiseren kan hierbij een uitkomst bieden om zo het productievolume van de snijmachine te verhogen. Een uitgelezen functie hiervoor is Summa’s Barcode Workflow.

Tijdsefficiënte workflow door minimale tussenkomst van de operator

Dankzij de barcode functie worden snijbestanden automatisch geïdentificeerd en geopend. De camera op de snijmachine leest de unieke barcode voor elke job en verwerkt deze informatie om het vervolgens te snijden. Het systeem kan, zolang er materiaal aangeleverd wordt, direct overschakelen naar de volgende job. De barcode functiegarandeert hiermee slechts minimale tussenkomst van de operator, zodat die de herwonnen tijd kan gebruiken om zich te focussen op andere belangrijke taken. 

Compatibiliteit met Summa’s productseries

Een ander groot voordeel van de barcode-toepassing is dat deze met alle productseries gebruikt kan worden. De barcode functionaliteit is opgenomen in het Pro Pack van Summa’s GoSuite-software. Summa’s Barcode Workflow werkt met zowel de GoSign-software van de vinyl-snijplotters als met GoProduce van de vlakbed-snijplotters en GoProduce van de lasersnijmachines. Een job die bijvoorbeeld werd gemaakt voor een F Serie vlakbed-snijplotter, kan dankzij de barcode ook door een lasersnijmachine worden gesneden. Flexibiliteit wordt hiermee gegarandeerd!

Lees in deze blog meer over het gebruik en de activering van de Barcode Workflow.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.