Zoek

Succesvolle Arlon SLX trainingsdagen bij Spandex

Succesvolle Arlon SLX trainingsdagen bij Spandex

Op dinsdag 21 en woensdag 22 februari organiseerde Spandex Arlon SLX trainingssessies. Elke dag namen zo’n twintigtal enthousiaste deelnemers deel om hun kennis en vaardigheden in wrapping te verbeteren. De training begon met een uitgebreide theoretische les, verzorgd door Arlon, die de basis legde voor de praktijklessen die zouden volgen.

Na deze theoretische sessie dook het gezelschap meteen de praktijk in onder leiding van Maxime, een ervaren instructeur op het gebied van wrapping. Hij deelde niet alleen zijn kennis, maar ook zijn tips and tricks voor een succesvolle wrapping. Terwijl de deelnemers zelf aan de slag gingen met het wrappen, stond Maxime altijd paraat om te helpen en om aanwijzingen te geven voor een nog beter resultaat.

Met een gevoel van voldoening en nieuw verworven kennis keerden onze klanten terug naar hun bedrijven, klaar om hun nieuwe vaardigheden in praktijk te brengen. Bovendien ontvingen ze een Arlon Deelname Certificaat, dat niet alleen hun kennis erkent, maar ook vertrouwen wekt voor toekomstige projecten.

Wil je zelf ook zo’n training bij ons volgen? Goed nieuws! Vanwege het succes van deze sessies, plannen we nieuwe data waarop je je kunt inschrijven. Als je geïnteresseerd bent, neem dan gerust contact op met estelle.poelmans@spandex.com. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Link: https://www.facebook.com/reel/1187415845573810

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.