Zoek

Spandex lanceert nieuwe tijdbesparende SOTT-tools voor carwrapfolies! 

Spandex lanceert nieuwe tijdbesparende SOTT-tools voor carwrapfolies! 

Spandex, de bekende distributeur van hoogwaardige oplossingen voor de grafische sector, heeft onlangs zijn assortiment van tools en accessoires voor het aanbrengen van carwrapfolies uitgebreid. Met deze nieuwe toevoegingen kunnen professionals in de carwrapping branche zich nu nog beter voorbereiden op elke klus. 

SOTT is een toonaangevende leverancier van eersteklas accessoires voor signage folies en carwrap. De nieuwe tools zorgen voor een vlekkeloze installatie van carwrapfolies zonder een seconde te verspillen. Met maar liefst 15 nieuwe toevoegingen aan het portfolio van Spandex, kunnen wrappers nu optimaal profiteren van deze verbeteringen! 

Spandex heeft een assortiment essentiële producten voor het aanbrengen van carwrapfolies, waaronder de ANTI-CUT handschoenen die speciaal zijn ontworpen om je handen te beschermen tegen snijwonden en krassen. Voor het aanbrengen op complexe oppervlakken is er de Cyclone Branderkit, waarmee de folie gemakkelijk kan worden verwarmd en vervormd voor naadloze aanpassing aan gebogen oppervlakken. Daarnaast biedt Spandex handige accessoires zoals de embleemverwijderingstool, die snel en zonder lakbeschadiging emblemen en stickers van voertuigen verwijdert. Tot slot biedt Spandex grondige reinigingsklei aan voor een schoon oppervlak voordat de folie wordt aangebracht, waardoor de folie beter hecht en langdurige bescherming biedt. 

Met het uitgebreide assortiment aan SOTT-tools van Spandex, kunnen professionals in de carwrapping branche zich nu vol vertrouwen voorbereiden op elke klus. Of het nu gaat om het aanbrengen van de folie, het verwijderen van emblemen of het grondig reinigen van het voertuig. Met de juiste tools ben je verzekerd van een succesvolle en professionele installatie van carwrapfolies. Ontdek ze allemaal op de webshop! 

Link: https://shop.spandex.com/nl_BE/merken/sott/c/BR_SOTT

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.