Zoeken

Spandex lanceert Arlon Polymere Folies! 

Spandex lanceert Arlon Polymere Folies! 

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we onze Arlon-familie hebben uitgebreid met de indrukwekkende DPF 4550 Serie, inclusief het bijpassende 3450 Serie Overlaminaat. Met deze nieuwste toevoegingen aan ons assortiment bieden we u de hoogste kwaliteit en meest duurzame oplossingen voor uw beletterings- en reclametoepassingen.

Ons assortiment omvat de volgende producten:

  • Arlon DPF 4550 G is eenvoudig aan te brengen en levert uitzonderlijke graphics voor vastgoed- en retailsignage en vlakke voertuigtoepassingen.
  • Arlon DPF 4550 GT/MT – De lichtgrijze kleefstof van DPF 4550GT/MT maakt extra opaciteit mogelijk om bestaande afbeeldingen of donkere ondergronden te bedekken.
  • Arlon 4550 GTX/MTX met low-profile X-Scape Technology® air-regress liner voor bubble-free toepassingen is eenvoudig aan te brengen en levert uitzonderlijke graphics voor vastgoed, retail en signage en vlakke voertuigtoepassingen.
  • De serie 3450 Gloss Overlaminaat is verkrijgbaar met glanzende afwerking. Gemaakt om de levensduur van je graphics te verlengen.

Dit veelzijdige product biedt stabiele en consistente printkwaliteit over verschillende systemen, ideaal voor hoogwaardige signage op diverse oppervlakken, inclusief voertuigen. De eenvoudige installatie en langdurige hechting zorgen voor efficiëntie en duurzaamheid. Met de beste prijs-kwaliteitverhouding is deze multifunctionele folie een kosteneffectieve keuze voor diverse grafische projecten, waarbij het zowel flexibiliteit als betrouwbare prestaties levert.

Wilt u meer informatie over Arlon Polymerics? Neem gerust contact op met de vertegenwoordiger in uw regio of onze klantenservice. Zij staan klaar om u te assisteren en al uw vragen te beantwoorden.

Link: https://shop.spandex.com/nl_BE/search/4550%20&%203450

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.