Zoek

Spandex introduceert Zeno – Een nieuwe standaard voor interactief Car Wrap Design

Spandex introduceert Zeno – Een nieuwe standaard voor interactief Car Wrap Design

Spandex, één van ’s werelds toonaangevende leveranciers aan de visuele communicatie-industrie, heeft Zeno geïntroduceerd, een virtueel 3D-carwrap-visualisatieplatform. Zeno zal in heel Europa exclusief door Spandex worden gedistribueerd.

Zeno is een -op abonnement gebaseerde- softwaretool waarmee carwrap-professionals snel hoogwaardige en fotorealistische designs kunnen creëren en visualiseren. Zowel volledige als gedeeltelijke wraps. Hiermee wordt ingewikkelde grafische ontwerpsoftware overbodig. De tool is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Je hebt geen ontwerp- of technische ervaring nodig. Gebruikers kiezen eenvoudigweg het automodel en het materiaal, waarna de software onmiddellijk een 3D-prototype genereert dat vanuit meerdere hoeken kan worden bekeken. Vervolgens kan het in zes verschillende gesimuleerde omgevingen (settings) worden geplaatst om te testen hoe schaduwen, glinsteringen en reflecties er op het gekozen materiaal uitzien.

Car-wrappers hebben toegang tot alle merken wrapfolies van Spandex, waaronder: Avery Dennison, 3M, Orafol en Arlon. Het omvat een volledig assortiment kleuren en meer dan 400 voertuigmodellen, terwijl er maandelijks meer worden toegevoegd. Daarnaast zijn er meer dan 1000 decals beschikbaar voor extra maatwerk en kunnen gebruikers hun eigen afbeeldingen uploaden. De mogelijkheden voor creatie zijn vrijwel grenzeloos. Ontwerp op aanvraag met eenvoudig klikken, probeer de verschillende merken, kleuren en afbeeldingen totdat het ontwerp is zoals u het had voorgesteld. Of laat uw klanten hun eigen ontwerp maken. Nodig ze uit, zit samen en begin te ontwerpen. 

Spandex organiseert verschillende webinars om de software stapsgewijs in meer detail te demonstreren. De Zeno-expert zal je begeleiden bij het starten en gebruik van het platform, en al je prangende vragen beantwoorden. Het team kijkt ernaar uit om je deze innovatieve tool te laten zien! Inschrijven kan via de Spandex webshop via shop.spandex.com.

Link: https://shop.spandex.com/nl_BE/s/zeno

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.