Zoeken

Spandex heeft nog meer cashbackdeals voor jou!

Spandex heeft nog meer cashbackdeals voor jou!

Met de zon die begint te schijnen, de vogels die fluiten, en de lente die in zicht is, hebben we nog beter nieuws: Spandex lanceert terug een Cashback Actie! Ontvang nu tot wel 8% cashback op al je online aankopen van geselecteerde favoriete producten. Deze bijzondere aanbieding is geldig vanaf 4 maart tot en met 31 maart 2024 en is exclusief beschikbaar voor online aankopen van deelnemende producten.

Surf naar shop.spandex.com om te ontdekken welke producten in aanmerking komen voor onze lente-cashback. Als je het ‘cashback’-embleem ziet bij je gewenste product, profiteer dan van onze cashback-promotie!

Hoe werkt het?

Vanaf 4 maart tot en met 31 maart kan je profiteren van cashback op al jouw online aankopen. Hier is een overzicht van de cashback-percentages per productcategorie:

  • Applicatietape – 8% Cashback
  • Inkten – 5% Cashback

Wat houdt het in?

Elke online aankoop van deelnemende producten in maart komt in aanmerking voor de cashback-actie. Deze zal worden uitgekeerd als tegoed op jullie account, uiterlijk op 02/05/24.

Deze actie is niet alleen een manier om onze dankbaarheid te tonen, maar ook om jullie de kans te geven te profiteren van uitzonderlijke kortingen terwijl jullie onze hoogwaardige producten ontdekken.

Link: https://shop.spandex.com/nl_BE/s/cashback-march

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.