Zoek

SAMEN MET ANTALIS VOOR MEER DUURZAME VISUELE COMMUNICATIE

SAMEN MET ANTALIS VOOR MEER DUURZAME VISUELE COMMUNICATIE

Goed nieuws: verantwoordelijkheid nemen voor het milieu is eenvoudiger dan u denkt! Om een wezenlijke verandering in visuele communicatie in gang te zetten, hebben we een model ontwikkeld dat verantwoorde inkoop en eco-vriendelijke producten combineert met een objectief beoordelingssysteem en toegewijde support. Hiermee zet u moeiteloos de stap naar duurzaamheid.

Het Green Star System

Misschien kent u het Green Star System™ voor papier al. Wij zijn verheugd dat wij dit systeem nu ook toepassen op Visuele Communicatie producten.

Een objectief waarderingssysteem; het Antalis Green Star System voor Visuele Communicatie geeft heldere en nieuwe perspectieven en maakt het voor bedrijven makkelijker om duurzamer te handelen. Net als in een hotel: een ster is niet gebaseerd op emoties of iemands gevoel.

Het is stevig verankerd in een reeks strikte criteria die nauwkeurig en consistent worden gemeten. Het Green Star System™ maakt gebruik van een duidelijk gedefinieerde set gegevens binnen twee parameters: ‘grondstof’ en ‘na gebruik’.

Door producten te kiezen die hoog scoren in het 0 tot 5 sterrensysteem, profiteert u van eco-verantwoorde oplossingen die een praktische toepassing, efficiëntie en duurzaamheid combineren. Wij beschouwen producten met 3-5 sterren als eco-verantwoord.

Wilt u hier meer over weten?
Just ask Antalis!

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.