Zoeken

Printek (Finland) ruilt ARKKI-software voor MultiPress MIS-pakket

Printek (Finland) ruilt ARKKI-software voor MultiPress MIS-pakket

Printek blinkt als digitaal en grootformaat bedrijf uit in de productie van banners, signproducten en beursmaterialen. Maar hun groeiende en vooral complexe administratie in hun grooformaat printafdeling vroeg om efficiëntie. Hierdoor leidde de overname van ARKKI hen naar MultiPress.

Sinds de oprichting in 2001 heeft Printek zich ontwikkeld tot een belangrijke speler op de Finse grafische markt. Als digitaal en LFP-bedrijf staan ze bekend als dé specialist in boekproductie. Daarnaast bieden ze ook een breed scala producten aan, waaronder brochures, folders, stickers, huisstijl drukwerk, textielprint, … inclusief beursmaterialen.

In 2023 nam Dataline de ARKKI-software van Loiston over, waardoor Printek kennismaakte met MultiPress. Printek werd een van de eerste ARKKI-gebruikers die de overstap maakte naar MultiPress. Hoewel ARKKI een betrouwbare software is, zochten ze naar een krachtigere oplossing om hun administratieve processen efficiënter te maken. Vooral de grootformaat printafdeling had behoefte aan snellere en meer geavanceerde oplossingen.

De beslissing om over te stappen naar MultiPress werd dus een logische keuze om toekomstgerichte groei na te streven. Check hier hoe MultiPress hun administratieve werklast reduceert en operationele efficiëntie verhoogt.

LINK: https://www.dataline.eu/nl/klant/printek?utm_source=fespa-belgium-nl%09&utm_medium=ezine&utm_campaign=9148

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.