Zoeken

POP Solutions verwelkomt Christian Duyckaerts als managing partner bij POP Printing, de digitale drukkerij binnen de groep

POP Solutions verwelkomt Christian Duyckaerts als managing partner bij POP Printing, de digitale drukkerij binnen de groep

Christian Duyckaerts (Managing partner, POP Printing)
& John Morent (CEO, POP Solutions) 

Innoverende oplossingen

Dankzij digitale druktechnieken kon de waaier aan mogelijkheden op het vlak van aankleding, decoratie en oppervlaktebekleding van POS-materiaal uitgebreid worden. Deze technieken bieden nog meer voordelen!

Omdat POP Solutions altijd op zoek is naar innoverende oplossingen voor zijn klanten, nam het in 2020 de drukkerij Picto Viva over. Sindsdien bouwde POP op zijn bedrijfssite in Nijvel een afdeling Digital Printing uit.

Vandaag wilt POP Solutions met de komst van Christian Duyckaerts bij POP Printing zijn POP-aanbod nog meer versterken en diversifiëren. 

Christian Duyckaerts jarenlange expertise in Retail communicatie en zijn ervaring binnen de printsector in het algemeen is een perfecte aanvulling voor het directiecomité van POP Solutions.

POS Digital Printing? 

De kernactiviteiten van POP zijn gericht op merkzichtbaarheid op het verkooppunt en op het creëren van nieuwe winkelervaringen.  

“Dit is waar onze digitale drukafdeling een belangrijke rol speelt en zinvol is bij het ontwikkelen van 360° visuele communicatie voor onze klanten. Of het nu voor binnen- of buitengebruik is, POP Printing produceert op creatieve wijze een breed scala aan oplossingen die uw verkooppunt verbeteren en uw merkzichtbaarheid vergroten. 
In het kader van onze groepvisie willen wij deze service uitbreiden naar onze klanten”, legt Christian Duyckaerts uit.

“Het doet ons enorm veel plezier Christian te verwelkomen aan het hoofd van de afdeling Printing . We zijn ervan overtuigd dat dit departement onder zijn leiding zal uitgroeien tot een centre of excellence ten dienste van onze klanten, de merken en de retailers. Christian is reeds lang vertrouwd met onze teams én ons partnerschap waardoor dit de voortzetting is van een lange loopbaan. Welcome Christian!”, John Morent, CEO POP Solutions.

POP Printing is de Digital Printing afdeling van POP Solutions. De groep ontwikkelt al meer dan 15 jaar oplossingen die de visibiliteit van bedrijven en merken in het verkooppunt boosten. Het bedrijf is van bij zijn oprichting actief in de productie van kartonnen POS-materiaal, maar richtte na verschillende overnames, waaronder Kozmoz, ook een afdeling op voor permanent POS-materiaal, én een eigen digitale drukkerij. 

Met twee productiefaciliteiten – één in Nijvel en één in Kontich – is POP Solutions vandaag één van de belangrijkste spelers in POS-oplossingen uit diverse materialen van de Benelux.

POP Printing:

christian.duyckaerts@popprinting.be
Managing partner
+32 475/87 34 34

POP Solutions:
laurie.brion@popsolutions.be
MarCom manager
+32 476/ 92 96 26

www.popsolutions.be
9, rue de la Technique 
1402 Nijvel

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.