Zoeken

Papyrus aangesteld als Valiani reseller voor de Benelux.

Papyrus aangesteld als Valiani reseller voor de Benelux.

Valiani is in juni van dit jaar toegetreden tot de Summa-groep. De autorisatie van Papyrus maakt deel uit van de stappen die Summa zet om Valiani wereldwijd te introduceren.

Van links naar rechts: Heidi Hoornaert -Sales Manager Digital Finishing EMEA Summa nv; David Goris – Business Unit Manager Papyrus Viscom,
Mikael Bryske – Sales Director Digital, Print & Packaging Division Valiani

Het Valiani-assortiment is een perfecte aanvulling op het bestaande Summa F Series-assortiment. Enerzijds kunnen we nu met de Invicta, Optima en Integra series een kwaliteitsvolle oplossing bieden voor de prijsbewuste klant die behoefte heeft aan een level entry vlakbed-snijplotter en anderzijds biedt het Omnia-gamma met zijn automatische invoer een oplossing voor onze klanten die op zoek zijn naar een hoogwaardige productieve oplossing. 

Met de Omnia serie hebben we ook het ideale product om de kloof te overbruggen naar de grafische markt waarin Papyrus tevens een leidende rol speelt. Het feit dat Valiani is toegetreden tot de Summa-familie, waarmee we al een succesvolle samenwerking hadden, maakt dat de integratie van dit nieuwe gamma zeer vlot verlopen is.

Een Omnia 100 machine is reeds geïnstalleerd in de Papyrus Viscom showroom te Mechelen en is, na afspraak, beschikbaar voor testen en demonstraties.

Ontdek alvast de specificaties van de Omnia op onze Papyrus Viscom website
Voor aanvullende informatie of het bijwonen van een demo kan u terecht bij u vertrouwde contactpersoon of via onze contactpagina.

Ga voor meer informatie over Summa en Valiani naar summa.com en valiani.com.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.