Zoek

Papier voor tevreden klanten en blije insecten!

Papier voor tevreden klanten en blije insecten!

Van posters tot verpakking, van etiket tot brochure; papier is zo gewoon en wordt zoveel gebruikt. Papier is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Het maken van papier heeft echter impact op de natuur. Juist op die natuur moeten we zuinig zijn. Door innovatieve aanpassingen kunnen we grote stappen zetten met een kleine voetafdruk.

Daarom introduceren wij met trots ons drukwerkaanbod op duurzaam bermgraspapier 140 grams, gemaakt met (berm)maaisel uit ecologisch beheerde percelen in Nederland. Dit papier biedt niet alleen een uitstekende printkwaliteit, maar draagt ook bij aan het behoud van onze kostbare natuur. Met elke afdruk op dit bermgraspapier maken we een positieve impact op het milieu.

Door voor dit duurzame alternatief te kiezen, laat u zien dat u geeft om de wereld om ons heen en dat u bewuste keuzes maakt voor de toekomst. Samen kunnen we een verschil maken, stap voor stap.

Kies daarom voor drukwerk op ons duurzame bermgraspapier en draag bij aan een groenere en schonere wereld voor ons allemaal.

URL: https://www.nautasign.com/ecologisch-bermgraspapier-140-grams

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.