Zoek

PantoonBenes ontvangt Avery Sustainability initiative award!

PantoonBenes ontvangt Avery Sustainability initiative award!

Winnen is leuk, maar samen winnen is geweldig! Of hoe een duurzame samenwerking tussen CBRE, Triakon, Organoid en PantoonBenes in de prijzen viel bij de Avery Sustainability Initiative Awards. Het uitgangspunt? Het beste van de natuur binnenbrengen in de CBRE Workspaces en op die manier het welzijn, de productiviteit en creativiteit te bevorderen.

Connectie met de natuur

In een wereld waar stedelijke landschappen onze horizon domineren en de natuur ver weg lijkt, is de wens om opnieuw verbinding te maken met de natuur nog nooit zo sterk geweest. Naarmate de bewustwording van de helende effecten van de natuur op ons welzijn groeit, omarmen bedrijven in verschillende sectoren duurzaamheid en biofiel design om harmonieuze ruimtes te creëren. Onder deze visionaire pioniers springt de samenwerking tussen CBRE, Triakon, PantoonBenes en Avery Dennison – Organoid eruit als een baken van innovatie, die interieurs transformeert en een duurzame toekomst promoot.

Avery Dennison – Organoid zelfklevende folie

Organoid’s Skellett Leaves Antraciet translucent zijn enkele skeletbladeren afkomstig van echte rubberboom. Deze bladeren zijn zorgvuldig gedroogd en aangebracht op een zelfklevende translucente folie. De combinatie van deze diepe antracietkleuren en transparantie creëert een opvallend visueel contrast. CBRE Global Workspace Solutions gaat verder dan esthetiek bij het verhogen van het welzijn en de productiviteit van werknemers. De integratie van Organoid hun kantoor in Brussel heeft het concept van een goed uitgebalanceerde en inspirerende werkplek geherdefinieerd. Een werkplek waar medewerkers zowel professioneel als persoonlijk kunnen gedijen.

The Ocean Cleanup

De kers op de taart? We mochten een mooi bedrag doneren aan een goed doel naar keuze. Intern waren we het er bij PantoonBenes unaniem over eens dat ‘The Ocean Cleanup’ onze steun verdiende. Deze organisatie zet zich in voor plasticvrije oceanen en rivieren. In 2021 haalde ze maar liefst 816 000 kg afval uit de oceanen! 

Lees alle details over het project bij CBRE in onze blog!

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.