Zoek

Op onze stand op Sign2Com tonen we veel bijzondere applicaties.

Op onze stand op Sign2Com tonen we veel bijzondere applicaties.

We willen de bezoekers graag laten zien waarmee ze zich kunnen onderscheiden. Naast prachtige large format toepassingen met vernis en reliëf, tonen we ook verschillende samples van onze labelprinters. 

De labelmarkt maakt momenteel een enorme overgang van analoog naar digitaal drukken door, wat kansen biedt voor large format bedrijven. Zij zijn vertrouwd met digitaal drukken en weten als geen ander hoe ze kleine oplagen kunnen produceren. De Durst Tau RSC uv-rolprinters onderscheiden zich door hun extreem hoge kwaliteit, met snelheden van 52, 80 of 100 meter per uur en een baanbreedte tot 51 cm.

Een opvallende trend in de markt is de nadruk op ergonomisch en efficiënt werken. Durst heeft slimme oplossingen geïmplementeerd in haar systemen om hieraan tegemoet te komen. Een van de meest bekende oplossingen is het onlangs op Fespa geïntroduceerde P5 Robotics systeem. We nodigen onze bezoekers graag uit om met behulp van video’s de mogelijkheden van dit systeem in hun productieproces te bespreken.Daarnaast laten we ook applicaties zien van de Vanguard vlakbedprinters. Vooral interessant voor (golf)karton- en houtproducties is de speciale HVT (High Vacuum Table) uitvoering. Hiermee worden zelfs de meest uitdagende platen perfect vlak getrokken op de tafel, terwijl efficiëntiesnelheden tot 360 m2/u worden bereikt.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.