Zoek

Ontmoet Antalis tijdens de Fespa Global Print Expo 2022

Ontmoet Antalis tijdens de Fespa Global Print Expo 2022

Kom naar Fespa Global Print Expo in Berlijn en maak deel uit van duizenden professionals op zoek naar nieuwe technologieën, innovaties en inspiratie van honderden merken en fabrikanten voor digitaal drukken, grootformaat printen, zeefdruk en textieldruk.

Tijdens de Fespa Global Print Expo 2022, toont Antalis hun nieuwste duurzame innovaties op het gebied van visuele communicatie en vieren ze de 10de verjaardag van Coala. Op hun stand 25-A55 kunt u ook de nieuwe trends voor car wrapping ontdekken. 

Snellere transitie voor duurzame visuele communicatie

De wetgeving en de verwachtingen van consumenten, die zich steeds meer zorgen maken over milieukwesties, evolueren continu. Antalis wil hier, door samenwerking met hun klanten, een antwoord op bieden aan de hand van een eenvoudige classificatiematrix, waarmee de mate kan worden bepaald waarin oplossingen voor visuele communicatie – en milieuvriendelijke, efficiënte alternatieven – milieuvriendelijk zijn.

Coala viert 10de verjaardag

Sinds de lancering van Coala tijdens FESPA Madrid in 2012 is het uitgegroeid tot een gespecialiseerd merk voor grootformaat drukwerk: papier, film, zelfklevende folie, textiel… met de mogelijkheid om allerlei ruimtes te transformeren. 

Nieuwe trends voor car wrapping ontdekken

De wrappingmarkt voor voertuigen is momenteel sterk in opkomst en Antalis heeft zijn positie in dit segment – naast hun gebruikelijke aanbod – weten uit te breiden met de distributie van het volledige assortiment van Arlon, een belangrijke fabrikant van zelfklevende films voor toepassingen op voertuigen. Antalis zal deze nieuwe zelfklevende films op de stand demonstreren.

Antalis nodigt bezoekers uit om alle grootformaatoplossingen te bekijken op stand 25-A55. Klik hier om een GRATIS toegangsticket te ontvangen.

Meer weten? Neem contact op met Antalis via visualcom.be@antalis.com – +32 (0)2 451 12 00. 

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.