Zoek

Ontdek onze grootformaat printoplossingen

Ontdek onze grootformaat printoplossingen

Al onze Acuity grootformaat printoplossingen hebben we gebundeld in een prachtige assortimentsgids. Ons printermerk Acuity voor vlakbed- en hybride printers, is een waarborg voor kwaliteit en productiviteit. In de gids geven wij u een gedetailleerde inkijk van elk product, gecombineerd met verbluffende beelden op één plek en is nu beschikbaar voor u om te downloaden.

Better by design

Fujifilm’s lange geschiedenis van 60 jaar in zeefdruk en als pionier op het gebied van UV-inkjetprinten, hebben ervoor gezorgd dat Fujifilm een aantal van de beste printsystemen in de branche heeft gebouwd: de Acuity Prime en Acuity Ultra. Ze bevatten ‘good design’ winnende UV- en/of LED-drogende rol- en vlakbedprinters en een groeiend aantal hybride platforms, aangevuld door de HS6000, een industrieel high-end platform voor sign- en displaytoepassingen voor grote volumes. Naast productinformatie en technische details, leest u ook wat andere gebruikers ervan vinden. Start nu uw reis met Fujifilm als uw printpartner en download deze prachtige gids. 

Wilt u ons persoonlijk spreken of een demonstratie boeken op één van onze printers? Neem dan gerust contact op met ons kantoor in Nederland +31 573 408060 of contacteer onze Sales Manager Olivier Wellens. U kunt hem bereiken op 0476 791386. Meer informatie over alle Fujifilm Printoplossingen vindt u hier: Fujifilm Print website.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.