Zoek

Ontdek de “Wrap & Remix by antalis”-challenge tijdens de FESPA Global Print Expo

Ontdek de “Wrap & Remix by antalis”-challenge tijdens de FESPA Global Print Expo

Bezoek Antalis op de FESPA Global Print Expo in Amsterdam van 19 tot en met 22 maart 2024. Op stand 5-H60  presenteert Antalis zijn nieuwste duurzame innovaties op het gebied van visuele communicatie, het nieuwste Coala-assortiment en inspirerende producten voor interieur design en carwrapping.

Maar dat is nog niet alles! De Europese “Wrap and Remix by antalis”challenge, georganiseerd van februari tot juni 2024 rond carwrapping producten, zal in de schijnwerpers staan. Kom langs op de Antalis stand om de Ford Mustang 350GT Shelby-clone uit 1965, de hoofdprijs van de challenge, te bewonderen! Gedurende de hele beurs zullen er ook twee keer per dag car wrapping demonstraties op deze legendarische auto worden gegeven.

Deelnemen aan de “Wrap & Remix by antalis”-challenge is eenvoudig : schrijf u in via de website wrapandremixbyantalis.com en bestel producten voor carwrapping van topmerken zoals Arlon, Orafol en Legend PPF. Met deze aankopen kunt u punten verdienen en kans maken op één van de 100 geweldige prijzen, zoals een VIP-pakket voor 2 personen voor de volgende Formule 1 Grand Prix of zeer geavanceerde technische apparatuur.

Meer weten over de “The Wrap & Remix by antalis”-challenge? Neem contact op met Antalis via visualcom.be@antalis.com – +32 (0)2 451 12 00 of kijk op wrapandremixbyantalis.com

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.