Zoek

Ontdek de vier printable car wrap folies van GRAFITYP

Ontdek de vier printable car wrap folies van GRAFITYP

Elke wrapper heeft zijn eigen voorkeuren op vlak van folie. Daarom biedt Grafityp vier verschillende soorten printable car wrap folies aan. Deze folies zijn geschikt om eender welk voertuig te wrappen, gaande van bestelwagens tot exotische sportwagens. Bovendien zijn ze uitgerust met Air Escape Technologie, waardoor luchtblaasjes geen kans krijgen en het kleven een pak sneller gaat.

AE38P

Deze folie heeft een hoge initiële kleefkracht en is de perfecte folie voor wrappers die graag werken met een folie die erg sticky aanvoelt. De film wordt vaak gebruikt voor het wrappen van speciale voertuigen, zoals boten en vliegtuigen. 

AE38C

Deze folie heeft een lage initiële kleefkracht. Daardoor kan je hem gemakkelijk verschuiven en herpositioneren op het voertuig. Bovendien kan je de film eenvoudig verwijderen. 

PU50C

PVC-vrij? Check! De PU50C is het duurzame alternatief van de AE38C. Net zoals bij de AE38C is de initiële kleefkracht laag en is de folie makkelijk herpositioneerbaar. Dankzij het zeer flexibele materiaal kan je de folie gebruike op de meest uitdagende 3D-oppervlakken. 

GT38SL

Deze film heeft een zéér lage initiële kleefkracht en is ultra slideable, daardoor kan je hem zeer makkelijk verschuiven en herpositioneren. Belangrijk: verwarm de film na de plaatsing om de maximale kleefkracht te bekomen.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.