Zoek

Ontdek de nieuwe MultiPress ontwikkelingen op FESPA Amsterdam

Ontdek de nieuwe MultiPress ontwikkelingen op FESPA Amsterdam

Op zoek naar een betere manier om jouw sign en large format business te runnen? Op FESPA toont Dataline hoe MultiPress elke stap in het large format productieproces ondersteunt.

De Dataline experts op de beurs staan klaar om jou een gerichte MultiPress demonstratie te geven.

Ook het Dataline team is aanwezig op deze editie van FESPA! Op de MultiPress stand ontvangen we je graag voor een babbel over de meest recente MultiPress ontwikkelingen:

  • Snijtafelcalculaties: MultiPress heeft een rijke database met informatie over verschillende merken en types snijtafels en houdt ook rekening met het materiaal dat gebruikt wordt tijdens de afwerking. Of je nu op een Zund, Summa, Aristo of Kongsberg snijtafel werkt en of je forex, di-bond, golfkarton of snijfolie verwerkt: MultiPress berekent exact de verwerkingssnelheid voor elke opdracht.
  • Vernieuwde dashboards: de MultiPress dashboardmodule is al een tijd populair bij onze klanten en werd recent vernieuwd. Met het dashboard is de juiste bedrijfsinformatie beschikbaar op elk device en door de juiste sleutelpersonen. Het dashboard helpt je niet alleen om jouw bedrijfsprocessen in de gaten te houden, je ontvangt ook direct waarschuwingen als zaken anders lopen dan verwacht.
  • MultiFlow brengt verdere optimalisering en automatisering binnen MultiPress. Gebruikers kunnen aan de hand van eenvoudige stroomschema’s manuele handelingen en repetitieve taken automatiseren.
  • MultiPress Connect app voor Enfocus Switch: je Switch workflow optimaliseren met je MIS/ERP-gegevens? Daar heeft MultiPress een app voor! Met de nieuwe MultiPress Connect app link je alle informatie die opgeslagen staat op MultiPress rechtstreeks met het Switch platform van Enfocus. Deze automatiseringsslag scheelt je veel tijd, voorkomt fouten en maakt je orderstroom uiterst efficiënt.
  • Nog meer gecertifieerde connecties met certified partners zoals AGFA, Caldera, Callas, Tilia Labs, Workflower, Nautasign en Vink 

Wil je ontdekken wat Dataline nog allemaal in petto heeft voor jou op FESPA?Lees hier verder.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.