Zoeken

Omega-Skinz opleidingen

Omega-Skinz opleidingen

Omega-Skinz lanceert drie unieke wrap-opleidingen.

Tegenwoordig worden er veel wrap-opleidingen aangeboden. Maar de vraag naar een echte professionele wrap-opleiding, waarbij een cursist alles van het vak leert, is groot.

Omega-Skinz heeft niet stil gezeten en was al langer bezig met het voorbereiden van een reeks professionele trainingen. En nu is het zover! Er werden maar liefst drie unieke trainingen geschreven. Waarom uniek? Omdat wij vinden dat een cursist alles omtrent dit vak moet kennen. Onze cursisten zullen zweten en ploeteren tijdens de trainingen om zichzelf daarna echt een professional te mogen noemen.

De ROOKIE opleiding is er speciaal voor beginners die nog geen ervaring hebben maar die vakkundige basistechnieken willen leren, om verder door te kunnen groeien tot de beste wrappers in de industrie.

Tijdens de ADMIRAL opleiding worden de die-hard wrappers gevormd, die een perfecte wrap kunnen afleveren met elk type en soort film, en op elk voertuig. Zij hebben niet enkel kennis van substraten, films en lijmsoorten, maar kennen ook alle risico’s en weten deze eenvoudig te omzeilen. 

Een OVERLORD wrapper heeft de hoogst haalbare licentie die een wrapper kan krijgen, die bovendien leidt tot een 100% fabrieksgarantie op zijn werk. Deze licentie bewijst dat de wrapper het vak tot in detail beheerst en geen fouten meer kan maken.

Inschrijven voor één van de Omega-Skinz wrap-opleidingen kan via de Omega-Skinz website, waar je alvast meer informatie en beschikbare date vindt.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.