Zoeken

Omega-Skinz Hi-Tech films voor detail wrapping 

Omega-Skinz Hi-Tech films voor detail wrapping 

In de dynamische wereld van car wrapping draait het allemaal om het creëren van een eigen look en stijl, waarbij de auto centraal staat. Bij de ene auto gaat het om gestroomlijnde verfijning, terwijl de andere hunkert naar een stoerdere uitstraling. Je laat je auto pas écht opvallen door de accenten van het voertuig te wrappen. Met de Hi-Tech films stimuleert Omega-Skinz de metamorfose van specifieke auto-onderdelen.

Het verschil zit hem in de kleine dingen. Dat heeft ook de carwrapper van vandaag perfect begrepen. Een spiegel met een carbon-effect dat normaal enkel voor de dure flitsende sportwagens is weggelegd, de chroomlijsten in een zwarte metallic-look, een spoiler in forged carbon … De klant vraagt ernaar. Omega-Skinz biedt de oplossing.

Omega-Skinz heeft een “Hi-Tech” kleurenkaart uitgebracht, die je steeds vaker op de toonbank van de carwrapper ziet liggen. Deze kleurenkaart toont de special effect folies van Omega-Skinz, zoals carbon en brushed metal, die erg in trek zijn voor detail wrapping.

Klaar om wagens tot in detail af te werken? Of nieuwsgierig geworden naar het volledige Omega-Skinz gamma? Neem een kijkje op de Omega-Skinz website.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.