Zoek

Nieuwe pvc-vrije printfolies in het Grafityp gamma

Nieuwe pvc-vrije printfolies in het Grafityp gamma

Als duurzame pionier blijft Grafityp het pvc-vrije gamma uitbreiden. Tijdens de FESPA Global Print Expo in Amsterdam werd één gloednieuwe Grafityp Ecologische Film (GEF) gelanceerd. Daarnaast kregen twee bestaande GEFs een vernieuwde formule.

NIEUW: GEF122PE

Met de witte, glanzende GEF122PE lanceert Grafityp de eerste pvc-vrije langetermijn 2D-oplossing met een permanente lijm. Een duurzaam alternatief voor fleetwraps (vrachtwagens, bussen, treinen, metro’s,…).

GEOPTIMALISEERDE FORMULE: GEF112RPE en GEF113RPE

Twee bestaande pvc-vrije folies werden door middel van een verbeterde formule in een nieuw jasje gestoken. Denk daarbij onder andere aan een aangepast rugpapier. De nieuwe samenstelling zorgt er voor dat het materiaal beter vlak blijft liggen op latexprinters en dat het optimaal kan verwerkt worden, bijvoorbeeld bij het snijden en het aanbrengen. Deze pvc-vrije printfilms zijn ideaal voor tijdelijke, vlakke toepassingen dankzij de removable acryllijm. Het verschil tussen beide films? GEF112RPE is glanzend en GEF113RPE is mat.

Waarom pvc-vrije folies?

Pvc-vrije folies bieden heel wat voordelen ten opzichte van pvc folies. Niet enkel bevatten ze een solvent-vrije, onschadelijke lijm, ze zijn ook vrij van ftalaten, chlorine en weekmakers. Het productieproces verloopt duurzamer en het productieafval is 100% recycleerbaar.Voor meer informatie over de Grafityp pvc-vrije films verwijzen wij graag naar hun laatste blog

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.