Zoeken

Nieuwe producten bij Grafityp

Nieuwe producten bij Grafityp

Grafityp heeft in deze moeilijke COVID-19 tijden niet stil gezeten. Naast het vele werk, dat de rebranding met zich heeft meegebracht, hebben wij ook hard gewerkt aan een aantal nieuwe producten, die wij vandaag graag aan u voorstellen.

Grafitack 200-300 serie
Voortaan worden een aantal kleuren uit de Grafitack 200-300 serie ook met de AIR ESCAPE technologie aangeboden. Dit moet er toe bijdragen dat deze folies nog makkelijker en sneller kunnen aangebracht worden. Het gaat daarbij om de volgende kleuren: 1210AE (white) – 1273AE (sunflower yellow) – 1330AE (orange red) – 1331AE (signal red) – 1332AE (tomato red) – 1224AE (medium green) – 1262AE (royal blue) – 1221AE (black)

Graficast Supercast serie
Met de Grafityp rebranding kwam er ook een nieuwe kleur voor het Grafityp logo. Deze kleur hebben wij intussen ook in een gegoten kwaliteit gemaakt, en zal aangeboden worden als SC1155 (caribean green). De Graficast serie is de perfecte oplossing voor lange termijntoepassingen onder de meest extreme omstandigheden.

Pvc-vrije GEF serie
Ook aan de pvc-vrije GEF serie werd een kleur toegevoegd, met name GEFM92 (goud mat) – een perfect en duurzaam alternatief voor monomere en polymere pvc films.

Pvc-vrije etched glass film
Onze etched glass films zijn immens populair. Vandaag voegen wij aan dit gamma nog een pvc-vrije kwaliteit toe. Grafitack EFTRx01 wordt met de air escape technologie aangeboden. Dit houdt in dat de film DROOG moet verkleefd worden, wat dankzij de air escape technologie probleemloos kan.

Monomere ultra removable print media
Onze Grafiprint M-serie werd verder uitgebreid met 2 monomere ultra removable printfilms, een glanzende (Mx110UR) en een matte (Mx111UR) versie. Beide films kunnen, dankzij de air escape technologie, door iedereen makkelijk en bubbelvrij aangebracht worden. Bovendien kunnen deze films makkelijk weer verwijderd en elders aangebracht worden.

Polymere printfilm voor aanbrenging bij koude temperaturen
Een film die ook bij vriestemperaturen kan aangebracht worden. De vraag was er al langer. Vandaag komen wij met de oplossing. Dankzij zijn speciaal samengestelde lijm kan Grafiprint S22CT bij een buitentemperatuur tot -10°C aangebracht worden.

Gegoten Super High Tack film
Voor gebruik op apolaire ondergronden hadden wij al een tijdje een monomere printfilm met super high tack in ons gamma. Voortaan wordt voor deze toepassing ook een gegoten kwaliteit aangeboden, referentie S838SHT.

Laminaten voor UV-curable inkten
Prints gemaakt met UV-curable inkten vragen doorgaans om een aangepast laminaat. Wij hadden al een aantal laminaten in ons gamma, speciaal ter bescherming van deze prints. Vandaag komen daar nog de volgende monomere, polymere en pvc-vrije laminaten bij:
M010PUV (monomeer, glanzend) – M011PUV (monomeer, mat) – LAM121UV (pvc-vrij, mat) – LAM130UV (pvc-vrij, satijn) – LAM171UV (pvc-vrij, glanzend) – LAM200UV (polymeer, mat)

In de pijplijn
Wij hadden gehoopt om aan dit pakket van nieuwe producten ook nog een pvc-vrije printfilm voor latexprints te kunnen toevoegen. Helaas is dit product, met bestelcode GEFLX), nog niet helemaal klaar – dit mogen jullie alvast binnen enkele maanden verwachten.

Tenslotte kunnen al onze RE-BRANDING tools van onze website gedownload worden. Hebt u nog vragen aarzel dan niet om onze site te bezoeken en uw vraag naar onze marketing afdeling te sturen.
peter.vandevivere@grafityp.com

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.