Zoek

Nieuwe Omega-Skinz kleuren komen er aan

Nieuwe Omega-Skinz kleuren komen er aan

Het is nog maar goed een half jaar geleden dat Grafityp en SOTT samen tijdens het Mission Impossible event het nieuwe Omega-Skinz gamma aan het grote publiek voorstelden. Op onze website vind je een impressie van dit sensationele event. De nieuwe car wrap films hebben intussen wereldwijd de markt veroverd. Verschillende bekende en professionele car wrappers gebruiken de nieuwe films, en ze zijn allemaal laaiend enthousiast.

Omega-Skinz: the best skin you can drive in

Omega-Skinz is een zeer zachte, flexibele zelfklevende gegoten film die 3D vervormbaar is met warmte, waardoor hij heel gemakkelijk in zowel concave als over convexe oppervlakken kan aangebracht worden. De film bestaat uit verschillende lagen, die uiteindelijk één homogene laag vormen, en die de foliespanningen tijdens het rekken en vervormen opvangen. De bovenste laag is een transparante PVC-film, die de onderste laag extra kleurdiepte geeft.

Omega-Skinz als lifestyle

Omega-Skinz is niet ‘zomaar’ een rol wrapfolie in een leuk kleurtje, Omega-Skinz is een concept, een stijl en een imago. Alles klopt tot in de kleinste details. Kwaliteit zit ook in het uiterlijk, de.uitstraling en het imago.

Twee nieuwe kleuren

Op 25 maart worden twee nieuwe kleuren toegevoegd aan het toch al ruime kleurenpalet:

OS-631 Soul Sucker – Deze fantastische moderne kleur heeft een matte/satijnen aardetint en past zeer goed in het gamma van de UNI kleuren. 

OS-648 Goblins Kiss – Dit is een mat metallic groen met een zwarte kleurdiepte. Dat zorgt voor mooie highlights in de vorm van de auto.

Beide nieuwe kleuren zijn reeds uit voorraad beschikbaar. Filmpjes en foto’s van de nieuwe kleuren vind je vanaf 25 maart op de Omega Skinz website.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.