Zoek

Nieuwe mogelijkheden met Xeikon’s TITON Technologie

Nieuwe mogelijkheden met Xeikon’s TITON Technologie

De nieuwe toner technologie die Xeikon dit jaar lanceerde brengt het beste van twee werelden samen. De TITON toner is namelijk voedselveilig en duurzaam tegelijk. Hierdoor openen er nieuwe toepassings-mogelijkheden.

In de verpakkings industrie is er een toenemende vraag naar flexibele verpakking op basis van papier in plaats van plastics. Zodoende kan de verpakking van het product gerecycleert worden in het normale proces. Er zijn zo voorbeelden van pasta verpakking en pouches. De bedrukking van deze verpakking moet dan ook voedselveilig zijn. Dit in combinatie met krimpende oplages en meerdere versies van een bepaalde verpakking, duwen de toepassing al snel richting digitaal drukken in plaats van conventioneel.

Het drukken van decoratie wordt door het gebruik van TITON technologie veel eenvoudiger. Zo is het bijvoorbeeld bij het gebruik ervan niet meer nodig om na het printen het drukwerk te vernissen omdat TITON toner voldoende duurzaam is om de nodige bescherming te geven.

Meer weten? Klik hier: https://xeikon.com/en/press/xeikon-launches-groundbreaking-titon-technology-in-response-to-sustainability-trends-in-packaging

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.