Zoek

Nieuwe lichtbakprofielen bij Cosign NV

Nieuwe lichtbakprofielen bij Cosign NV

Cosign heeft als fabrikant enkele nieuwe geavanceerde lichtbakprofielen voor binnen- en buitengebruik op de markt gebracht, ideaal voor het produceren van verlichte reclame- en bewegwijzeringstoepassingen. Onze lichtbakprofielen zijn veelzijdig en verkrijgbaar in vier verschillende dieptes, zowel enkelzijdig gebruik in 75mm en 120mm als dubbelzijdig in 100mm en 160mm. De lichtbak kan aan één zijde worden geopend om de acrylaat in te schuiven en te verwisselen.

Onze lichtbakprofielen worden geleverd in een brute afwerking (om te lakken) of een zilver geanodiseerde afwerking. De profielen zijn leverbaar in een standaard lengte van 6100mm of op maat gezaagd om éénvoudig te monteren. Om een ​​efficiënte installatie te garanderen, voorzien wij extra hoeken met schroeven voor de dubbelwandige profielen van 75mm en 100mm. De 120mm en 160mm varianten zijn enkelwandig zodat de hoeken effectief gelast kunnen worden. Optioneel leveren wij ook edge- en/of backLED modules en voedingen mee van ons zusterbedrijf Lucoled NV.

Onze lichtbakprofielen met plexi zijn perfect voor reclame- of bewegwijzeringsdoeleinden op verschillende locaties, waaronder luchthavens, winkelcentra, metrostations, ondergrondse parkeergarages, bedrijfsgebouwen en zoveel meer. Bij Cosign streven we ernaar om producten van de hoogste kwaliteit te leveren die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Onze lichtbakprofielen vormen daarop geen uitzondering (met name verzonken onzichtbare schroeven) en zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid, veelzijdigheid en installatiegemak.

https://www.cosign.be/lightbox/

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.