Zoek

Nieuw in ons assortiment: Fujifilm!

Nieuw in ons assortiment: Fujifilm!

Nautasign vertegenwoordigt per 1 april het Acuity Prime printerprogramma van Fujifilm in de Benelux, bestaande uit de Acuity Prime 20 en de Acuity Prime 30. Deze geheel nieuwe LED UV vlakbedprinters hebben een uitstekende beeldkwaliteit en hoge snelheid, en dat voor een zeer concurrerende prijs!

De Acuity Prime 30 zal in onze showroom in Ede te bezichtigen zijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om de Acuity Prime bij Fujifilm in Zaventem te bewonderen.

Fujifilm Acuity Prime

De Fujifilm Acuity Prime printers zijn LED UV vlakbedprinters met een kosteneffectieve prijs en een uitstekende ROI voor media tot 2,54 bij 1,27 meter. Deze flatbed printers hebben een uitstekende beeldkwaliteit en kunnen tot 6 (bij de Prime 20) of 7 (bij de Prime 30) kleurkanalen worden uitgerust met wit en clear inkten. De vacuümtafel en de optie voor een jettable primer zorgen voor hechting op bijna alle rigide en flexibele materialen.

✓ Acuity Prime-printers kunnen met behulp van printkoppen van variabele druppelgrootte en inkten met een hoog pigmentgehalte een dunne inktfilm produceren, wat de productiekosten minimaliseert.

✓ De vacuümtafel beschermt harde en flexibele media en houdt media perfect plat voor hoogwaardige afdrukken.

✓ Heeft een maximale doorvoer van 130m² bij de Prime 20 en 150 m² per uur bij de Prime 30.

Meer informatie? Neem contact op met je accountmanager of kijk op onze website: https://www.nautasign.com/catalogsearch/result/?q=fujifilm

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.