Zoek

Nieuw in het ecologisch gamma van Igepa

Nieuw in het ecologisch gamma van Igepa

Igepa draagt duurzaamheid hoog in het vaandel en voegt daarom regelmatig ecologische oplossingen toe aan zijn assortiment. Nieuw in het gamma zijn het 100% PET-viltpaneel Profivilt en de PVC-vrije magneetfolie Green Power Magnet.

Vervaardigd uit 60% gerecyclede PET-flessen, kies je met Igepa Profivilt voor een stijlvolle, duurzame uitstraling. Naast een decoratief mooie uitstraling zorgen de panelen ook voor een akoestische werking. Profivilt is beschikbaar in een ruim assortiment aan kleuren. Bestel nu via onze webshop.

De Green Power 2 en 4 zijn sterke magnetische printmedia met een matte, witte PET-toplaag en een groene coating aan de magnetische zijde. Wat de Green Power Magnet zo speciaal maakt, is dat zowel de magneet zelf als de PET-toplaag 100% PVC-vrij is. Beide varianten zijn geschikt voor binnen- en buitentoepassingen dankzij hun sterke trekkracht en zijn bedrukbaar met UV-inkten. Zet een innovatieve stap vooruit in uw productieproces en bestel nu via onze webshop.

Heeft u nog vragen over deze of andere producten? Aarzel dan niet om te mailen naar sign@igepa.be en een medewerker zal u graag verderhelpen. 

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.