Zoek

Nieuw Grafityp magazine

Nieuw Grafityp magazine

Met de derde generatie aan het roer focust Grafityp steeds meer op duurzaamheid en customer intimacy. De klant staat centraal! Dit laatste toonde zich in de voorbije jaren niet enkel in een nieuwe website, nieuwe brochures en kleurenkaarten, maar ook in een Grafityp magazine dat tweemaal per jaar verschijnt. Begin december rolde uitgave 6 alweer van de drukpersen.

Grafityp evenementen

In deze uitgave nemen we het reilen en zeilen binnen Grafityp weer onder de loep. Zo blikken we terug op de verschillende evenementen waar we het afgelopen half jaar aan deelnamen, denk daarbij aan onze dealer meeting, maar ook aan Fespa en andere beurzen. Ook kijken we al even vooruit naar de evenementen waar we in 2023 aan zullen deelnemen.

Nieuwe producten

Een ander topic in dit magazine: de nieuwe producten die wij het afgelopen half jaar lanceerden. Nieuwe GEF print media en de Omega-Skinz tools – alle nieuwe producten worden uitgebreid toegelicht.

En zo veel meer…

Daarnaast vind je nog zo veel meer informatie over Grafityp en haar mensen in dit magazine. Nieuwsgierig? Je kan het magazine (en alle vorige versies) steeds downloaden op de Grafityp website (Magazines – Grafityp).

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.