Zoek

Nieuw bij Spandex! ImagePerfect Glass: Decoratieve, Privacy en Technische Folies

Nieuw bij Spandex! ImagePerfect Glass: Decoratieve, Privacy en Technische Folies

Deze nieuwe serie biedt meer dan 70 folies met een grote verscheidenheid aan kleuren, dessins, texturen en functies. Dit betaalbare assortiment is ideaal voor signmakers en grafische installateurs die op zoek zijn naar manieren om te diversifiëren en nieuwe inkomstenstromen in decoratie en interieur aan te boren.

ImagePerfect 7500 Specialty Window: Technische folies voor omgevingen waar privacy belangrijk is. Verduister schermen, creëer videoprojectievlakken of verander de opaciteit van het glas.

ImagePerfect 7600 Coloured Window: De perfecte oplossing om een ​​vleugje kleur toe te voegen aan elk glazen oppervlak binnen voor een kleurveranderend effect.

ImagePerfect 7700 Styling Window: Daag jouw creativiteit uit met stijlvolle, modieuze decoratieve patronen voor glazen binnenoppervlakken.

ImagePerfect 7800 Decorative Window: Kies uit vijf high-quality frosted folies voor decoratieve binnen- of buiten toepassingen. Of kies voor een van de 3 extra natuurlijke afwerkingen. (Binnenkort beschikbaar)

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.