Zoek

Nieuw bij Antalis: Coala Windows Decor

Nieuw bij Antalis: Coala Windows Decor

Decoreer uw ramen en voorkom inkijk

Ontdek Coala Windows Decor, de nieuwe collectie decoratieve raamfolies bij Antalis, en kies uit een verscheidenheid aan originele ontwerpen, harmonieuze kleurpaletten en afwerkingen. Coala Windows Decor kan worden aangebracht op alle typen glazen oppervlakken: ramen, etalages, scheidingswanden…

Deze kosteneffectieve oplossing biedt een nieuwe kijk op privacy voor zowel bedrijfsruimtes als privéruimtes. Voor interieurtoepassingen bieden de 62 folies verschillende doorzichtigheidsniveaus voor specifieke privacybehoeften zonder verlies aan daglicht.

De collecties Coala Windows Decor Etched, Opaque, Gradiation, Colours en Pattern zijn geschikt voor alle ruimtes en bieden comfort en esthetiek in matte of glanzende uitvoeringen.

Coala Windows Decor Colours bevat ook prachtige dichroïsche regenboogkleuren in warme en koele uitvoeringen. Dit betekent dat de kleur wijzigt als je het oppervlak nadert. Het is een zeer trendy kleur en ziet er ook heel interessant uit als het wordt toegepast op uitgesneden vormen.

Meer weten over Coala Windows Decor? Neem contact op met Antalis via visualcom.be@antalis.com – +32 (0)2 451 12 00 of kijk op www.antalis.be

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.