Zoek

Nieuw bij Antalis: Coala Interior Film

Nieuw bij Antalis: Coala Interior Film

Maak kennis met Coala Interior Film, een nieuwe collectie zelfklevende films die perfect aansluit bij de huidige trends van duurzaamheid en hergebruik bij onder andere interieurarchitecten en ontwerpers.

Het Coala Interior Film-assortiment biedt meer dan 500 referenties die muren en meubels in alle soorten interieurs kunnen transformeren en een tweede leven kunnen geven, of het nu in huizen, kantoren, hotels of winkels is. Met Coala Interior Film kunnen gebruikers ruimtes snel en effectief opnieuw inrichten.

De oplossingen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan materiaaleffecten (hout, leer, marmer, enz.), afwerkingen en kleuren.

De Coala Interior film-reeks is gemakkelijk te onderhouden, UV-bestendig, brandwerend en helpt afval te beperken door muren en meubels een nieuw leven te geven.

Dit ruime assortiment decoratieve films biedt ook nieuwe mogelijkheden voor uw klanten. Naast renovatie van kantoormeubilair met keuze uit verschillende materiaaleffecten tegen lage kosten, kan Coala Interior Film ook ingezet worden als alternatief voor behang of verf.

Om het voor ontwerpers en interieurarchitecten gemakkelijker te maken een keuze te maken, publiceert Antalis een verzameling zeer praktische tools die het hele scala aan referenties bevatten.

Neem voor meer informatie contact op met uw account manager of stuur een e-mail naar visualcom.be@antalis.com

Just ask Antalis!

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.