Fespa_Arlon_1140x500

Nieuw bij Antalis: Arlon – carwrapfolies en meer

Arlon Graphics, is een producent van hoogwaardig zelfklevend vinyl en flexibele substraten die samenwerkt met Antalis. Het Arlon assortiment met bedrukbare producten voor carwrapping, architecturale en commerciële toepassingen, alsook beschermende overlaminaten zijn verkrijgbaar bij Antalis.

Met deze samenwerking versterkt Antalis haar product- en dienstenaanbod op het gebied van carwrapping, binnen- en buitenmuurdecoratie en commerciële signage. Antalis-klanten kunnen nu kiezen uit een uitgebreide selectie hoogwaardige zelfklevende vinyls die aan al hun behoeften voldoen uit de assortimenten van Coala, Orafol en Arlon.

Transformeren met vinyl

Arlon focust op het creëren van innovatief materiaal dat creatieve ideeën tot leven zal brengen. Als wereldwijde fabrikant van zelfklevend vinyl biedt Arlon een breed scala aan producten met unieke technologieën voor de sign- en grafische industrie.

Het assortiment van Arlon omvat een verscheidenheid aan producten om aan de verwachtingen van de klanten te voldoen. Van films voor car wrapping en wagenpark marketing, binnen- en buitenmuren tot promotionele marketing, biedt Arlon eenvoudige oplossingen om succes binnen handbereik te brengen.

Meer weten? Just ask Antalis!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email