Zoeken

NEEM NU DEEL AAN DE ANTALIS INTERIOR DESIGN AWARD!

NEEM NU DEEL AAN DE ANTALIS INTERIOR DESIGN AWARD!

U heeft nog even de tijd om deel te nemen aan de 2022 editie van de ANTALIS INTERIOR DESIGN AWARD. Deze internationale wedstrijd staat in het teken van gepersonaliseerd interieurdesign en biedt u de unieke mogelijkheid uw project voor te leggen aan een gerenommeerde jury én kans te maken op verschillende prijzen. 

Deel uw creativiteit en talent

Tot en met 31 januari 2023 kunt u deelnemen in maar liefst twaalf categorieën, waaronder een nieuwe creatieve uitdaging, de prijs voor het meest originele patroon.

Heeft u onlangs een ontwerp gemaakt en daarbij gebruik gemaakt van een product uit het Antalis assortiment? Dan kunt u het project insturen voor de wedstrijd. Er is ook een White Model beschikbaar waar u uw visie en creativiteit mee kunt tonen.

De mooiste projecten worden voorgelegd aan een internationale jury bestaande uit wereldberoemde designprofessionals uit Europese landen. De winnaars worden in maart 2023 in Parijs bekendgemaakt en worden door verschillende media in de kijker gezet.

Interesse? Inschrijven kan online op AntalisInteriorDesignAward.com.

Meer weten over de Antalis Interior Design Award? Neem contact op met Antalis via visualcom.be@antalis.com – +32 (0)2 451 12 00 of kijk op www.AntalisInteriorDesignAward.com

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.