Zoek

Neem deel aan de enquête en maak kans op gratis toegang en twee hotelovernachtingen voor de FESPA Global Print Expo in München.

Neem deel aan de enquête en maak kans op gratis toegang en twee hotelovernachtingen voor de FESPA Global Print Expo in München.

Beste,

De FESPA Print Census is een wereldwijd onderzoeksproject (enquête) dat ontwikkeld is om meer inzicht te krijgen in de verschillende domeinen van de grafische sector zoals grootformaatdrukwerk, zeefdrukwerk en digitaal drukwerk. De eerste editie werd gepubliceerd in 2015 en verzamelde antwoorden uit 64 landen.


De enquête (in NL) is gericht naar drukkers. Het invullen ervan zal ongeveer twintig minuten in beslag nemen. Alle antwoorden die voor deze enquête worden ontvangen, zijn vertrouwelijk en worden uitsluitend gebruikt voor de FESPA Print Census.
Als dank voor jouw deelname, ontvang je de samenvatting en doe je mee aan een prijstrekking voor gratis toegang tot de volgende FESPA Global Print Expo en European Sign Expo in 2023 – en twee hotelovernachtingen.
De resultaten van de FESPA Census zullen in mei 2023 tijdens de FESPA-show worden bekendgemaakt. Vul aan het einde van de enquête jouw e-mailadres in om de samenvatting van de FESPA Census te ontvangen.

Alvast bedankt voor jouw deelname.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.