Zoeken

Nautasign introduceert acht nieuwe kleuren in de Oracal 970RA serie! 

Nautasign introduceert acht nieuwe kleuren in de Oracal 970RA serie! 

Nautasign heeft acht frisse nieuwe kleuren toegevoegd aan de populaire Oracal 970RA “Premium Wrapping Cast” serie. Deze nieuwe kleuren zijn: (Sparkling) Riviera Rush, (Sparkling) Turbo Turquoise, (Sparkling) Citrus Fury en (Sparkling) Enchanted Violet.

De Oracal 970RA serie staat bekend om zijn hoogwaardige carwrap films, perfect voor het volledig of gedeeltelijk inpakken van voertuigen om een uniek uiterlijk te creëren. Dankzij de innovatieve RapidAir lijmtechnologie kan de wrapfolie snel en eenvoudig worden aangebracht zonder luchtbellen. De herpositioneerbare lijmlaag maakt het mogelijk om folie eenvoudig te verplaatsen zolang deze nog niet volledig is aangedrukt.

Bent u benieuwd naar de nieuwe kleuren of wilt u direct een sample aanvragen? Bezoek dan onze website: Nautasign Oracal 970RA Serie. De nieuwe waaier is vanaf half juni beschikbaar.

Met deze nieuwe toevoegingen biedt Nautasign nog meer mogelijkheden voor creativiteit en personalisatie van voertuigen. Mis deze kans niet om uw voertuig een verbluffende nieuwe look te geven met de nieuwste kleuren van de Oracal 970RA serie!

Voor meer informatie, bezoek onze website of neem contact op met onze afdeling verkoop.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.