Zoek

Nautasign breidt het Fujifilm assortiment uit!

Nautasign breidt het Fujifilm assortiment uit!

Nautasign heeft het assortiment Acuity Prime printers uitgebreid met de geavanceerde Fujifilm Acuity Prime Hybrid printer. Deze hybride printer is ontworpen met een kosteneffectieve prijs en biedt een uitstekende Return on Investment (ROI). Met de mogelijkheid om harde media tot 2,12 bij 2 meter en rol media tot een breedte van 2,05 meter te verwerken, opent de Acuity Prime Hybrid nieuwe mogelijkheden voor uw printprojecten.

De Acuity Prime Hybrid onderscheidt zich door zijn indrukwekkende beeldkwaliteit en veelzijdigheid. Met de mogelijkheid om tot 7 kleurkanalen uit te rusten, inclusief wit en clear inkten, biedt deze printer u de flexibiliteit om creatieve en opvallende prints te produceren. 

Met een indrukwekkende maximale doorvoer van 141 m² per uur biedt de Acuity Prime Hybrid een efficiënte productieoplossing voor zowel grote als kleine projecten. Ontdek de mogelijkheden van deze geavanceerde hybride printer en til uw printactiviteiten naar een hoger niveau met de Fujifilm Acuity Prime Hybrid.

Voor het inplannen van een demo of voor meer informatie over deze printer kunt u contact opnemen met uw accountmanager of onze afdeling verkoop 

+31 (0)318 – 69 70 70 / info@nautasign.com.

Link: https://www.nautasign.com/kenniscentrum/Uitbreiding%20van%20ons%20Fujifilm%20assortiment

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.