Zoeken

MultiPress opent deuren voor groei bij sPrint Textile Decorations

MultiPress opent deuren voor groei bij sPrint Textile Decorations

Textielproducten bedrukken of bewerken is de expertise van sPrint Textile Decorations uit Roemenië: van zeefdruk, tot borduren, heat transfer, sublimatie én afwerking. Om dit hele proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en om hun groeiambities waar te maken, zochten ze een ERP-oplossing. Die vonden ze bij MultiPress.

Textielproducten bedrukken en bewerken op oneindig veel manieren

sPrint Textile Decorations is een van de weinige printproductiebedrijven in Europa die zo’n groot aanbod in textielprint- en verwerkingstechnieken heeft. Het bedrijf richt zich voornamelijk op merchandise en promotiemateriaal. Een van hun bekendste klanten is onder andere The Walt Disney Company. Momenteel bestaat hun team uit ongeveer 100 werknemers, en ze ambiëren om volop te blijven groeien.

Hoogste prioriteit: de ERP in orde krijgen

Om die ambitie waar te maken, investeerde het printbedrijf in zijn eigen business software, maar die voldoet niet langer aan de wensen. Het programma up-to-speed brengen met hun noden zou te veel kosten. Bovendien zijn bij het prepress-proces vier medewerkers full-time bezig om offertes en orders manueel op te maken. Natuurlijk kost dat tijd, en kan je fouten op die manier niet uitsluiten. Daarom is het prioritair om hun ERP-software op orde te krijgen: om de administratieve rompslomp te stroomlijnen en het prepress-proces efficiënter te maken.

En hier komt MultiPress om de hoek! Benieuwd hoe de ERP/MIS-software sPrint Textile Decorations helpt om hun groeiambities waar te maken? Lees het in de testimonial.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.