Zoek

MultiPress innovaties op FESPA 2022: hogere productiviteit én meer winst.

MultiPress innovaties op FESPA 2022: hogere productiviteit én meer winst.

Elke sign- en large-formatprofessional stelt zich dezelfde vraag: ‘Hoe kan ik de productiviteit verhogen zonder mijn winstmarges op te offeren?’. Generieke projectmanagementsoftware voldoet namelijk niet aan de specifieke eisen van deze sector. Check MultiPress op FESPA 2022 te Berlijn (stand 45 in Hal 3.2) om te weten hoe het wél moet …

Dataline automatiseert de administratie én de productie van sign- en large-formatbedrijven steeds verder met MultiPress MIS/ERP-software

Op de Dataline-stand tijdens FESPA 2022 worden een grote reeks innovaties binnen MultiPress in de kijker gezet. Ze zijn erop gericht om de administratieve workflow verder te automatiseren, zoals onder andere: Calculatie Wizard, campagnebeheer, expeditie-beheer, Montage App en e-business.

Prepress-taken en productievoorbereidingen worden steeds eerder in het proces door de ordermanager uitgevoerd. Zo win je tijd en maak je geen fouten meer!

Nieuwigheden op dit gebied zijn de koppeling met Caldera PrimeCenter, MultiFlow en de MultiPress Connect App voor Enfocus Switch.

Ook brengt Dataline op FESPA 2022 een aantal koppelingen, specifiek voor sign- en largeformatbedrijven, onder de aandacht:

  • Prepress en productie: AGFA Asanti, Canon PrismaSync, Callas, Workflower, CALDERA PrimeCenter, Zund, Enfocus, SwissQPrint, Mimaki, Roland, …
  • Substraten en printmaterialen: VINK België en het myvink-platform
  • Logistiek en transport: nShift/Transsmart en Bumbal
  • Web-to-print: Magentoo, Aleyant Pressero en XMPIE
  • Financiën en betalingsverkeer: Pay, Storecove (Peppol)

Op FESPA 2022 is Dataline Solutions te vinden op stand C45 in Hal 3.2. Dataline-applicatiespecialisten staan klaar om gerichte MultiPress-demonstraties te verzorgen. Boek nu alvast je MultiPress-moment!

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.