Zoek

Moet de CO2 footprint van drukwerk straks op elke offerte?

Moet de CO2 footprint van drukwerk straks op elke offerte?

De druk om de milieu-impact van de industrie te verminderen komt van Europese instellingen, nationale regeringen én bedrijven zelf. De Europese drukkerij-sector wil ook haar deel bijdragen in het naleven van milieumaatregelen. Dataline zet als marktleider CO2-calculatie om in concrete acties.

De Europese Green Deal die in 2008 werd opgesteld bevat een pakket aan klimaatmaatregelen, met als hoofddoel het terugdringen van het broeikaseffect. Als marktleider wil Dataline ook zijn deel bijdragen om deze maatregelen te vertalen naar concrete acties. Eén van de grote pijlers is het reduceren van de uitstoot van CO2

Om als printbedrijf te starten met CO2-reductie, moet je eerst op de hoogte zijn van je huidige carbon footprint. Dankzij het recente “Certified Partnership” met Dienstencentrum, zal het binnenkort mogelijk zijn om in MultiPress de specifieke CO2 kost toe te voegen aan elke offerte en elk order van een printopdracht.

Wil je weten hoe dit precies in z’n werk gaat, en wat de unieke voordelen zijn voor jou? Lees het hier in deze MultiPress blog!

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.