Zoek

Minder stress bij Print & Compagnie met MultiPress

Minder stress bij Print & Compagnie met MultiPress

Het succesvolle Gentse textielprintbedrijf Print & Compagnie kan de groei amper bijbenen met hun huidige boekhoudsoftware. Hun uitgebreide gamma printtechnieken zeef-, transfer- en tampondruk, DTG printing en borduren zorgt voor complexe planning en administratie. Het was hoog tijd om die workflow te optimaliseren…

Print & Compagnie, gevestigd in Gent, staat garant voor hoog kwalitatief textieldrukwerk. Hun doelpubliek bestaat uit grote en kleine ondernemingen, horeca, handelszaken, zorginstellingen, scholen, jeugdbewegingen, sportclubs, vrijetijdsverenigingen, evenementen, etc. Een paar prominente klanten zijn bijvoorbeeld De Lijn, Arteveldehogeschool of ook de burgerbeweging Hart boven Hard.

Na een forse bedrijfsgroei hadden de werknemers moeite om bij te benen met hun huidige boekhoudsoftware. Een van de grootste knelpunten was het gebrek aan overzicht, voor zowel het relatiebeheer als de planning. Bovendien hadden ze bij Print & Compagnie aan het einde van de rit geen zicht op de winstgevendheid van elke printopdracht. 

Op een dag maakte Print & Compagnie kennis met de ERP/MIS-software MultiPress bij collega en tevreden MultiPress-gebruiker Himrey Screen uit Zedelgem. 

Dat MultiPress ook de specialistische en veelzijdige markt voor textieldruk feilloos kan bedienen wisten ze daar al lang. De rest is geschiedenis … en die lees je hier.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.