Zoeken

Mimaki sleept twee prestigieuze EDP Awards binnen met innovatieve printers

Mimaki sleept twee prestigieuze EDP Awards binnen met innovatieve printers

Mimaki heeft twee EDP Awards 2024 gewonnen. De prijzen zijn uitgereikt door de European Digital Press Association (EDP) en gelden als erkenning voor innovatieve producten in de digitale printindustrie. De printers van Mimaki zijn geselecteerd door het EDP Technical Committee, dat bestaat uit onafhankelijke consultants, redacteuren, ingenieurs en andere experts uit de grafische sector. In deze 17e editie sleepte Mimaki twee prijzen in de wacht: “Best Roll-to-Roll Printer Less Than 170cm” en “Best Textile Printer Direct to Transfer”.

UJV100-160Plus – UV Curable Inkjet Printer

De UJV100-160Plus won de prijs voor “Best Roll-to-Roll Printer Less Than 170cm”. Met een maximaal vermogen van 0,5 kW verbruikt deze printer maar liefst 20% minder energie dan traditionele eco-solvent- en latexprinters. Dit resulteert in een flinke besparing op energiekosten en CO2-uitstoot. Met nieuwe functies zoals de inktbesparingsmodus en de mogelijkheid om tot 3 lagen te printen, biedt deze printer nog meer mogelijkheden voor klanten om kosten te besparen en uit te breiden met nieuwe toepassingen.

TxF-serie (TxF150-75 en TxF300-75) DTF Printers

De TxF150-75 en TxF300-75 werden bekroond voor “Best Textile Printer Direct to Transfer”. Deze DTF-printers zijn enorm populair geworden in de markt voor bedrukte kleding. Ze zijn betrouwbaar, stabiel en voorkomen veelvoorkomende problemen zoals verstopte inkt en uitval. Mimaki’s geavanceerde technologie zorgt ervoor dat de printers consistente prestaties leveren, ook bij langdurig gebruik. Hierdoor zijn de printers ideaal voor het bedrukken van T-shirts, sportkleding, promotionele artikelen en meer.

https://shorturl.at/wKFXw

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.