Zoek

Mimaki lanceert gloednieuw product tijdens bomvolle Global Innovation Days

Mimaki lanceert gloednieuw product tijdens bomvolle Global Innovation Days

Mimaki Europe, fabrikant van inkjetprinters en snijsystemen, lanceert een nieuwe oplossing tijdens de Global Innovation Days, het populaire online evenement van het bedrijf. Deze oplossing helpt klanten om geavanceerde en productieve bedrijven te zijn en te kunnen voldoen aan de nieuwste eisen van de sectoren die zij bedienen.

Van 21 tot 23 februari verwelkomt Mimaki klanten, influencers en prospects tijdens de vierde Innovation Days. Door de nieuwe productaankondiging, gecombineerd met een bomvol programma van fascinerende webinars over alle hot topics in de industrie, belooft deze editie van de Innovation Days opnieuw uiterst populair te worden bij de vele wereldwijde deelnemers.

“Innovation Days is een heel interessant evenement voor alle deelnemers. Dit komt door de verscheidenheid aan informatie die wordt gedeeld, maar ook omdat het inzicht geeft in de wereldwijde printmarkt,” legt Danna Drion, General Marketing Manager bij Mimaki Europe, uit.

“Ook dit jaar zijn tijdens de Innovation Days weer verschillende Mimaki-teamleden uit alle hoeken van de wereld te zien en te horen. Zij brengen een internationaal marktperspectief naar het publiek, dat alles kan volgen vanuit zijn eigen kantoor of huis. Verder lanceren we op de tweede dag van het evenement niet zomaar een gloednieuwe Mimaki-oplossing. Met deze printer introduceren we namelijk een volledig nieuwe Mimaki-technologie. Dit model is de eerste van zijn soort in ons productportfolio.”

Voor het programma van de Innovation Days en registreren ga je naar: innovationdays.mimaki.com.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.