Zoek

MIMAKI DEMO DAG: BEREIK DUURZAME PRODUCTIE MET DE JFX600

MIMAKI DEMO DAG: BEREIK DUURZAME PRODUCTIE MET DE JFX600

Mimaki Europe organiseert een Open Huis op dinsdag 4 april 2023 van 12:00 tot 15:00 uur, in het Experience Center te Diemen. Tijdens het evenement wordt Mimaki’s grootformaat industriële LED-UV-flatbedprinter, de JFX600-2513, gedemonstreerd. Tijdens de demonstratie zal worden getoond hoe printbedrijven duurzame productie kunnen bereiken met behulp van deze innovatieve technologie. Bezoekers krijgen de kans om de printer in actie te zien, deel te nemen aan Q&A-sessies en te spreken met Mimaki-experts over hun nieuwste printoplossingen.

De JFX600-2513 is uitgerust met 16 industrieel gebouwde printkoppen, die een hoge kleurdefinitie bereiken en printsnelheden tot 200 m²/u leveren. Het grootformaat tafeloppervlakte van 2,5 m x 1,3 m kan met gemak standaard grootte media borden printen, tot een dikte van 60 mm. Bovendien is de JFX600-2513 IoT-gereed, waardoor hij gemakkelijk kan worden geïntegreerd in een geautomatiseerde productieworkflow.

Bezoek deze pagina voor meer informatie over het programma van het evenement en registreer direct. Mis deze uitgelezen kans niet om samen met Mimaki Europe de nieuwste technologie op het gebied van duurzame productie te ontdekken.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.