Zoeken

Met de Mimaki Kebab HS behoren vormbeperkingen bij digitaal printen tot het verleden

Met de Mimaki Kebab HS behoren vormbeperkingen bij digitaal printen tot het verleden

Mimaki Europe, een leverancier van industriële inkjetprinters, snijplotters en 3D-printers, kondigt de lancering aan van de gloednieuwe Kebab HS. Dit optionele systeem voor Mimaki’s gerenommeerde UJF-serie flatbed UV-printers kan probleemloos in 360 graden op cilindrische objecten printen, zoals flessen. Ook taps toelopende objecten als glazen en bekers zijn mogelijk. 

De Kebab HS is het nieuwste model uit de Mimaki Kebab-serie van optionele systemen voor de UJF-serie flatbed UV-printers. In EMEA zijn al meer dan 1.600 Kebab-eenheden geïnstalleerd. Gemiddeld voegt 1 op de 5 UJF-gebruikers dit systeem toe aan hun bestaande workflow. UJF flatbed printers die zijn uitgerust met de Kebab-optie kunnen driedimensionaal direct-to-object printen. Dit vergroot de diversiteit aan printtoepassingen aanzienlijk. 

De Kebab HS bouwt voort op de mogelijkheden van de Kebab MkII. Het nieuwe model tilt de productiviteit en prestaties naar een hoger niveau. Hij is maar liefst drie keer sneller dan het vorige model, wat de productie-efficiëntie aanzienlijk verhoogt. Printen duurt ongeveer 10 minuten per materiaal, wat ideaal is voor gebruikers die middelgrote volumes met één printer produceren. Verder breidt de Kebab HS de toepassingsmogelijkheden van UV-printen uit doordat nu ook cilindrische en taps toelopende voorwerpen gepersonaliseerd kunnen worden. Hiervoor geldt een maximale hellingshoek van 7,5 graden. 

Meer informatie: www.mimakieurope.com.

LINK: https://www.mimaki.nl/nieuws/kebab-hs/ 

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.