Zoek

Logiegrafix realiseert groei-ambities met MultiPress business software

Logiegrafix realiseert groei-ambities met MultiPress business software

Logiegrafix, een belettering- en signbedrijf gevestigd in Kortrijk, heeft de laatste jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt. Ooit begonnen ze als een dynamische eenmanszaak, waarna hun verdere groeiproces werd belemmerd door een gebrek aan overzicht en efficiëntie. Door de implementatie van MultiPress voor administratieve automatisering, kon Logiegrafix opnieuw groei en duurzame efficiëntie nastreven. 

Logiegrafix, onder leiding van Esli Logie, heeft een indrukwekkende groei ondergaan tot een bedrijf met vijf vaste medewerkers en zeven vaste onderaannemers. Ze beschikken over een geavanceerd machinepark, waaronder een Eco Solvent printer van 1,6 meter, een kleinere UV-printer, een Summa plotter en een eigen metaalbewerkingsafdeling voor aluminiumconstructies. Hierdoor kan Logiegrafix een breed scala aan diensten leveren, gaande van carwrapping, indoor- en gevelbelettering, allerlei soorten displays tot textieldruk.

Ondanks het waardevolle klantenbestand en de groeiende reputatie, worstelde Logiegrafix met uitdagingen in hun operationele processen. Telefonische aanpassingen van klanten na bevestiging van hun order, inclusief het handmatig opstellen van offertes en beheren van CRM, veroorzaakte complexiteit en fouten. Deze fragmentatie leidde tot moeilijkheden in het stockbeheer en de nacalculatie, waardoor het nastreven van groei geen evidentie was.

Met de implementatie van MultiPress kwam er een keerpunt. Niet alleen werden administratieve processen gestroomlijnd, ook ontstond er een robuuster en efficiënter bedrijfsproces. MultiPress bespaarde Logiegrafix niet alleen heel wat tijd, maar verhoogde ook hun operationele effectiviteit. Hierdoor konden ze zich concentreren op verdere groei en ontwikkeling binnen de signmarkt. 

Benieuwd hoe Logiegrafix deze groei heeft gerealiseerd met MultiPress? Lees hier meer.

Link: https://www.dataline.eu/nl/klant/logiegrafix?utm_source=fespa-belgium-nl%09&utm_medium=ezine%09&utm_campaign=8819

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.